Za tohle si Noid nechává platit? Hustý! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Za tohle si Noid nechává platit? Hustý!

Vašek Noid Bárta si přivydělává zajímavým způsobem.
Vašek Noid Bárta si přivydělává zajímavým způsobem. (Profimedia.cz)

Václav Noid Bárta se po rozchodu s Gábinou Dvořákovou upnul na sport! Cvičení je jeho vášeň a díky tomu má úžasnou postavu! Kromě toho, že vypadá skvěle a dodržuje až na kouření zdravý životní styl, si vydělá i slušné penízky. Za cvičením se totiž skrývá obchod!

Fotky z fitka, to už k Noidovi patří. Pořádně na sobě maká, jí zdravě a nepije alkohol, není tedy divu, že se svými úspěchy rád chlubí na sociálních sítích. Je to makačka. „Cigáro je moje jediná neřest. Jinak nepiju, jím zdravě, chodím cvičit. Mojí motivací je, že mi bude 37 a chce ještě jako nějaký poslední záchvěv vypadat dobře. Rád bych své tělo vyburcoval k velkým sportovním výkonům a musím říct, že se mi to docela daří,“ řekl Sedmičce zpěvák, kterého ve formě udržuje osobní trenér, ale také výživový poradce.

Je už známé, že si celebrity nechávají platit za všemožné věci, reklamy, propagace. Například reklamy dělají na věci jako luxusní kabelky nebo třeba dokonce na paštiky. Noid je ale vazoun, který má závaznou sportovní smlouvu a platí ho za cvičení. Opravdu zajímavé!

„Já mám sportovní smlouvu s firmou, která mě podporuje. Dělám jim tvář, jsem v jejich týmu a moje tělo je součástí dohody, takže je musím reprezentovat dobře. Já se i na ten Instagram a Facebook vlastně fotit musím, mám to totiž ve smlouvě. Ale dělám to taky proto, že mě to začalo bavit,“ přiznal Bárta. Celebrity už za chvíli budou propagovat vše. Byznys je byznys. 

Na video s Václavem Noidem Bártou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.