Strýc vévodkyně Kate: Proč zmlátil manželku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Strýc vévodkyně Kate: Proč zmlátil manželku?

Vévodkyně Kate radši se strýcem nechce nic mít.
Vévodkyně Kate radši se strýcem nechce nic mít. (Foto: ara)

Gary Goldsmith (52) potvrdil svou pověst černé ovce klanu Middletonů-Goldsmithů, z něhož pochází manželka prince Williama Kate. Policie ho sebrala za napadení vlastní manželky. Prý se hádali kvůli drogám na mejdanu.

Mladší bratr Katiny matky Carole Middleton (62, roz. Goldsmith) se vypracoval ze skromných poměrů podobně jako ona, uspěl s počítačovou firmou a dnes se jeho majetek odhaduje na 870 milionů Kč. Díky tomu se pohybuje ve vysokých kruzích a navštěvuje večírky gentlemanů – jenže se tak vždycky nechová. V noci na pátek na něj zavolal policii taxikář, který ho i s manželkou z jednoho privátního klubu vezl. Střízliví podle něj nevypadali.

V autě si Julia-Ann (47) stěžovala, že se jí manžel příliš nevěnuje. „Nevidím tě celý týden a i teď mě necháš být a jdeš radši na kokain s kamarády z byznysu,“ obořila se prý na muže, kterého si brala před čtyřmi lety. On se nato rozkřičel, že je špinavá děvka. „Hrubý byl i na mě,“ dodává šofér (28) pro deník The Sun.

A když vystupovali doma, hádka se naprosto zvrhla. „On křičel a nadával, ona mu dala facku, až mu spadly brýle,“ pokračuje taxikář. „Vtom se otočil a dal jí do obličeje levým hákem. Upadla, a ještě se praštila o chodník.“ To už Shepherd volal tísňovou linku. Goldsmith skončil v poutech, manželka na kontrole v nemocnici.

Brzy dorazilo několik policistů i sanitka, napadenou raději prohlédli v nemocnici. Policie potvrdila, že po půl druhé ráno zatkla 52letého muže a odvezla k výslechu. Soud jej čeká 31. října.

Na video s Kate se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.