Jiří Macháček o kariéře herce: Má záložní plán! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jiří Macháček o kariéře herce: Má záložní plán!

Jiří Macháček.
Jiří Macháček. (Foto: Aha! - Jan Tůma)

Povolání herce je velmi nevyzpytatelné zaměstnání. Jeden čas se vám mohou hrnout nabídky ze všech stran, jindy po vás nemusí štěknout ani pes.  Jen málokterý herec má zadní vrátka, kdyby si musel hledat jinou obživu. Jiří Macháček (51) patří mezi ty, kteří mají záložní plán.

Populární český herec kromě hraní již několik let obchoduje s akciemi, ale dle svých slov by se klidně mohl živit i rukama. Vzhledem k tomu, že každý herec se musí s každou svojí rolí naučit něco nového, mohou se herci pyšnit i netradičními dovednostmi.

Od dob natáčení filmu Zahradnictví: Rodinný přítel se Jiří Macháček pyšní dovedností perfektně stříhat vlasy. „Právě díky tomu, že jsem byl nucen hrát kadeřníka, musel jsem se naučit stříhat.“ řekl herec v magazinu Sedmička. Jiří Macháček samozřejmě není žádný profesionál, a proto by mohlo dojít třeba i k nepříjemnému střihnutí do ucha. „Tomu bych se snažil vyhnout. Nakonec by to určitě dobře dopadlo. Ještě jsem nikdy nikoho neostříhal úplně. Nevím, jak by to dopadlo s fazonou. Ale střihnout do vlasů opravdu umím,“ řekl Macháček s úsměvem na rtech pro magazin Sedmička.

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.