Hvězda Ulice Solaříková o rozchodu: Někdo třetí?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hvězda Ulice Solaříková o rozchodu: Někdo třetí?!

Patricie Solaříková (25) je opět volná.
Patricie Solaříková (25) je opět volná. (Foto herminapress.cz, TV Nova, ara)

Po více než roce je Patricie Solaříková (25), neboli Tereza Jordánová z nekonečného seriálu Ulice, opět volná. Vztah s Markem Fryčákem (29), bubeníkem zpěváka Marka Ztraceného (32), jí nevyšel.

„Rozešli jsme se před čtyřmi měsíci. Jsem ráda, že se to podařilo utajit až doteď, když už jsem v pohodě,“ svěřila deníku Aha! herečka. „Důvod rozchodu je jenom náš. Proběhlo to ale úplně v klidu a jsem ráda, že jsme zůstali přátelé a můžeme se vídat, i když už nejsme partneři,“ poznamenala Solaříková. Ještě nedávno přitom s partnerem plánovala společnou budoucnost.

Jestli je po jejím boku už nějaký jiný muž, herečka prozradit nechce. Nikdo třetí prý ale za koncem jejich vztahu nestál. „To si nechám pro sebe, ale nešla jsem ze vztahu do vztahu. Myslím, že je dobře, když je člověk po rozchodu chvíli sám. Měla jsem čas si uvědomit, co chci a co ne,“ dodala Patricie.

Na video s Patricií se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
13. 10. 2017 • 18:36

Je trochu pitomá, ale hezká holka. Bubeníci mají ze všech muzikantů nejhorší renomé. Když je třeba, neváhají partnerku ani proplesknout.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.