Vdovec po Bartošové Rychtář: Vyběhl se soudem kvůli vystěhování! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vdovec po Bartošové Rychtář: Vyběhl se soudem kvůli vystěhování!

Kdo nic nedělá, nic nezkazí, a hlavně – oddálí stěhování!
Kdo nic nedělá, nic nezkazí, a hlavně – oddálí stěhování! (Foto Aha! – Daniel Černovský)

Kdo nic nedělá, nic nezkazí, a hlavně – oddálí stěhování! Tím se zřejmě řídí mladší syn Josefa Rychtáře (59). Ze svého domu se ho marně snaží vystěhovat matka Darina Nová (59). Honza (31) teď má navíc v rukou »zbraň« – těhotnou partnerku.

Mladší syn se před časem přidal na stranu svého otce a vdovce po zpěvačce Ivetě Bartošové (†48). Podle advokáta společně způsobují příkoří Darině, která už přes rok bojuje o to, aby soud nařídil Honzovi odstěhování. Jenže ten dělá všechno proto, aby se to oddálilo.

Soudní jednání bylo už několikrát odročeno a nejinak tomu bylo i včera. Postarala se o to Janova partnerka, se kterou ve vile žije a vychovává syna. Zatímco za Darinu a Honzu se dostavili právní zástupci, za těhotnou partnerku nikdo. Proto soudce nemohl rozhodovat.

„Tady je problém, že tady není paní Pokorná,“ sdělil soudce s tím, že by byl rád, aby se obě strany dohodly. „Jedná se o rodinnou záležitost, kterou je lepší řešit dohodou,“ vyzval obě strany. Zřejmě ho k tomu vedl také fakt, že u soudu bylo sděleno, že Honzova partnerka čeká druhé dítě.

„Mé klientce sdělili, že je v jiném stavu. Jsme ochotni to nějakým způsobem akceptovat, ale přesto žádáme o vystěhování,“ tvrdil u soudu neoblomně právník Nové. A jeho názor se nejspíš nezmění ani při dalším jednání.

Právník popleta

K tomu, že nepadl včera rozsudek, napomohl také právní zástupce Jana Rychtáře. Jeho právnička prý neměla čas, a tak za sebe poslala náhradu v podobě advokáta, který netušil ani to, koho zastupuje. Před vstupem do jednací síně si dokonce spletl fotografa Aha! se svým klientem. „Vy jste Jan Rychtář?“ ptal se. A jeho tři pomačkané papíry na stole také nevypovídaly o tom, že je extra připravený.

Přijdou o střechu nad hlavou!

Táta Josef a syn Jan teď řeší stejný problém. Už brzy možná nebudou mít kde bydlet. Mladšího Jana chce vystěhovat máma a staršího Josefa exekutoři. Na jeho podíl ve vile v Říčanech na 5/24 je stanovena za několik dní dokonce elektronická dražba.

Na video s Rychtářem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
nicnezpravda
4. 10. 2017 • 20:28

na 25 let ne,je jí asi 27 let a romky mají přechod už ve 40

ellenic
4. 10. 2017 • 17:01

V čem je problém, prostě vystěhovat, ať si hledají pronájem, takových možností nabídek je velmi mnoho nebo si může mlaďas vzít hypotéku a koupit byt. To by mohla být těhotná každých devět měsíců až do skončení možnosti aktivní reprodukce. Takže záležitost minimálně na 25 let. Starý Rychtář otěhotnět nemůže, tak ten se může spakovat hned . Darina Nová si zaslouží konečně klid od té sebranky.

nicnezpravda
4. 10. 2017 • 09:58

Těhotná romská partnerka jistě může jít bydlet ke své početné romské rodine Darinou vyhazej ty idioty z baráku..ať si čeká třeba paterčata

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.