Ochrnutý Michal Jančařík: Počasí vyměnil za Jágra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Ochrnutý Michal Jančařík: Počasí vyměnil za Jágra!

Michal ještě jako rosnička.
Michal ještě jako rosnička. (Foto ara a reprofoto Nova)

Po roce a dni opět před kamerou. Rozsvítilo se červené světlo a moderátor Michal Jančařík (41) se vrátil na obrazovku Novy. Jen místo počasí mluví o sportu. Déšť a vítr vyměnil za hokejového boha Jaromíra Jágra (45).

„Děkuju lidem z Televizních novin, že jim stálo za to, mě takhle instalovat zpátky,“ radoval se Michal. „Bylo to bezvadný a nervózní jsem nebyl, za ta léta už člověk ví, jak co funguje. Užíval jsem si to každou vteřinu, kdy tady můžu být. Užívám si to úplně jinak než před rokem,“ přiznal.

Po dlouhém hledání a spoustě pokusů našla televize post, který může Michal vykonávat i na vozíčku. „Na novou výzvu jsem připravený,“ hlásil Jančařík. A opravdu byl! Roční nucená přestávka na něm nebyla vůbec znát. Vypadalo to, jako by naposledy hlásil včera.

Michal působil suverénně a neinformovaný divák by jistě vůbec nepoznal, že mu hokejový mač přibližuje vozíčkář. „Mám za sebou kolotoč tréninků a zkoušek,“ přiznal sympaťák s příjemně hlubokým hlasem. „Hrozně si té příležitosti vážím a děkuju všem, co mi drželi palce,“ dodal radostně.

Cesta na vozík

Michal Jančařík trpěl už od dětství vážnou nemocí ledvin, polycystózou. Čekal na transplantaci, ale zvětšená ledvina praskla a museli mu ji rychle odejmout. Úspěšná transplantace mu zachránila život, ale kvůli pooperačním komplikacím, kdy mu krev tlačila na míchu, ochrnul.

Táta Petr koukal jako blázen

Na Polední Televizní noviny včera koukal také Petr Jančařík (65). Jako otec a moderátor si nemohl nechat ujít první synovo vystoupení v nové poloze. „Koukal jsem jak blázen. Michal vypadal, jako by byl sporťák odjakživa,“ řekl deníku Aha! pyšný táta.

Na video s Jančaříkem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
10. 10. 2017 • 00:22

Zajímá mě, proč je článek o Jančaříkovi zařazen pod trapasy?!!!!

-bello-
7. 10. 2017 • 22:54

Po dlouhé neschopence je zpátky v práci, je to profík, tak Nova může být ráda, že se vrátil.Rozhodně je výrazná osobnost a vzpruha pro TV Nova oproti takové stereotypní dvojce Borhyová Korantgen .Ti dva se svými hlásky , to je nuda. Jančaříkovi přeju zdraví a rodinné štěstí a spokojenost v práci!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.