To je pocta: Vano bude mít film! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

To je pocta: Vano bude mít film!

Fotka bez emocí je jako mrtvola, tvrdí Robert Vano
Fotka bez emocí je jako mrtvola, tvrdí Robert Vano (Zdeněk Matyáš)

Ne každý má tu možnost zmapovat svou práci a svůj život před kamerou. Ne jen tak s někým se také tvoří dokument. To už musí být pořádná osobnost, aby se něco takového dělo. Robert Vano je ale natolik slavným a zajímavým fotografem, že právě o něm se rozhodli film natočit.

Celovečerní životopisný dokument o Vanovi točí fotograf Adolf Zika. Ano, fotograf pracuje s fotografem. Kromě toho, že ve snímku bude momentální Robertova práce, bude také vzpomínat na staré časy a vyprávět o svém životě.

„Je to hezké, ale hodně náročné. Už nikdy nechci být herečka… Točíme v Praze, v jižních Čechách, ale i na Slovensku, odkud pocházím. Máme za sebou také načítání komentářů. Kývl jsem na to, ale nevěděl jsem, co mě čeká. Jsem sice poctěný tím, že o mě projevili zájem, na druhou stranu jsem musel mnoho věcí odložit. Tak snad se bude film o mně líbit,“ řekl Sedmičce Vano, který se proslavil fotografováním mužských aktů.

Na video s Robertem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.