Rebelka Berenika Kohoutová (26) z Tváře: Výstřih č.1 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Rebelka Berenika Kohoutová (26) z Tváře: Výstřih č.1

Berenika Kohoutová
Berenika Kohoutová (Foto pro Aha!: D. Kolářová, archiv TV Nova, ara)

Divákům servíruje jeden pohled do svého výstřihu za druhým. Herečka Berenika Kohoutová (26) se má čím chlubit a televizní štáby toho šikovně využívají...

Kostyméři v show Tvoje tvář má známý hlas na ní zatím spotřebovali minimum látky. Nejdřív Bereničiny vnady vtěsnali do nemravného oblečku ve stylu zpěvačky Fergie a herečka měla co dělat, aby neposedný výstřih vůbec uhlídala. Potom vytáhli ještě těžší kalibr. V kůži americké hvězdy Katy Perry (32) na sobě měla jen pár palmových listů a tygrovanou podprsenku.

Při pohledu na její odhalené křivky se porotce Jakub Kohák(42) neudržel a roztrhal na sobě v euforii košili. „Bylo to velmi hravé a animální,“ neudržel se zase jiný porotce Aleš Háma (44). Příští kolo si ale budou muset nechat zajít chuť – ze smyslné brunetky bude Stevie Wonder (67). „Muž bez podprsenky? Hurá!“ radovala se Berenika.

S krajtou kolem ramen
Nejenže strávila pět hodin v maskérně, ale v rámci kostýmu se musela skamarádit i s obří krajtou. Fóbii z hadů prý sice nemá, plazícího se miláčka měla ale kolem ramen jen nezbytně krátkou dobu.

Berenika Kohoutová bude nová "šíleně smutná princezna"! Dělala s ní maturitu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.