Zpěvačka Debbi je volná: Proč se jí rozpadl vztah? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zpěvačka Debbi je volná: Proč se jí rozpadl vztah?

Zrzka Debbi je nezadaná.
Zrzka Debbi je nezadaná. (Foto: Tomáš Vrbenský)

Debbi, vlastním jménem Deborah Kahl, která se po neúspěchu v soutěži Superstar dostala na výsluní, a to díky písni Touch the Sun, je opět volná. Po více než třech letech se rozešla s přítelem, se kterým měla velké plány. Co se stalo?

Občas to prostě nevyjde. I po letech se lidé dokážou rozejít kvůli tomu, že si vlastně nerozumí, a to se stalo i zrzavé zpěvačce Debbi. S partnerem, kterého chtěla zapojit do rodinného byznysu na farmě s koňmi, se rozešla a tak všem bohužel nabourala veškeré plány.

„Rozešli jsme se, dva měsíce už spolu nejsme. Tyhle věci vždycky přijdou v ten nejhorší čas. Já jsem svým rozhodnutím dost nabourala rodinné plány, ale tak to je. Mrzí mě, že náš vztah po třech a půl letech skončil, ale nechtěla jsem se nechat tlačit do něčeho, co jsem necítila… Nastala souhra několika faktorů, které v jeden moment vybublaly. Není to tak, že bychom se nenáviděli, jen se ukázalo, že to takhle nemůže dál fungovat. Náš vztah přerostl v kamarádský,″ svěřila se zpěvačka v rozhovoru v OnaDnes. 

Na video s Debbi se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.