Veronika Arichteva (31) v rozpacích: Zradila ji sukně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Veronika Arichteva (31) v rozpacích: Zradila ji sukně!

Na tiskovce k druhé řadě úspěšného retro seriálu ČT První republika Veronika Arichteva (31) měla velké potíže s neposlušnou sukní.
Na tiskovce k druhé řadě úspěšného retro seriálu ČT První republika Veronika Arichteva (31) měla velké potíže s neposlušnou sukní. (Foto pro Aha! – Daniel Zahrádka/Follia Intimo)

Stačilo málo a bylo vidět až tam, kam smí pohlédnout jen její manžel, režisér Biser Arichtev (40). Na tiskovce k druhé řadě úspěšného retro seriálu ČT První republika Veronika Arichteva (31) měla velké potíže s neposlušnou sukní.

Za vše mohl rozparek, který pokaždé, když si sedla, odhalil sexy nožky i klín. Herečka si s tím ale hlavu nelámala. Koneckonců nemá se za co stydět. Sexy figuru před nedávnem předvedla i v plavkách. V roli emancipované Magdalény Valentová zase nosí hlavně kalhotové sukně a kostýmky.

„Cítila jsem se v nich velmi žensky,“ pochvaluje si herečka. „Je pravda, že když se člověk do takového kostýmu oblékne, tak se automaticky narovná a má hned víc sebevědomí,“ prozrazuje.

Jak jí to sluší, můžete posoudit už v pátek 8. září ve 20 hodin, kdy se Česká televize chystá uvést první díl nové série.

Na video s Veronikou Arichteva se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.