Drobný po kauze s Gottem: I starší lidé… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Drobný po kauze s Gottem: I starší lidé…

Milan Drobný by se chtěl s Karlem Gottem udobřit.
Milan Drobný by se chtěl s Karlem Gottem udobřit. (Foto: Martin Hykl, Pavel Machan, Marek Pátek)

Už uteklo poměrně dost času od doby, co se Ivana Gottová rozohnila na adresu Milana Drobného kvůli tomu, že do médií promluvil o zdravotním stavu jejího manžela. Jenže ani Milan Drobný si neodpustil nelichotivá vyjádření na její adresu. Drobný teď přiznal, že kdyby někdo takhle mluvil o jeho ženě, naštval by se. Jenže…

„Kdyby se někdo vyjadřoval špatně o mé paní, to bych se velmi zlobil. Jenže ona by si to ničím nezasloužila. Podívejte se, nikoho jsem nechtěl urazit, ale nikdo mi nebude napovídat, co smím říkat do novin. Karlovo uzdravení pro mě byl nejlepší dárek k narozeninám,“ zamyslel se Milan Drobný pro týdeník Sedmička.

Zpěvák zároveň přiznal, že stále doufá, že vztahy mezi ním a Karlem Gottem se zase urovnají. „I starší lidi můžou občas přijít k rozumu,“ dodal.

 ANO hledá hlavu státu! A Drobný poslal Gottovi velkou omluvu

Video se připravuje ...

 

 

 



Přečtěte si
ellenic
24. 8. 2017 • 20:04

Tak se zase Milan Drobný připomněl národu . Pár písniček za mlada, z toho těžil celý život . V poslední době nezapomněl ukázat i nový dům a novou manželku. Těch žen už bylo tolik, že už ani nevím, kolikátá je tato v pořadí .

defakto
24. 8. 2017 • 18:52

Karel Gott se svou ženou nemají zapotřebí se stýkat s podrazákem Drobným. Jeho cílem je akorát nabourat jim manželství a nadále parazitovat na Karlovi.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.