Uniklo z natáčení Ordinace: Kdo sekýruje kolegy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Uniklo z natáčení Ordinace: Kdo sekýruje kolegy?

Kdo sekýruje v Ordinaci kolegy?
Kdo sekýruje v Ordinaci kolegy? (ČT, TV Nova)

Dřív prudil pár kolegů na place jako záporák doktor Zajíc, teď Braňo Holiček (32) sekýruje všechny hvězdy seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Přestože se už na obrazovce neobjevuje, málokdo ví, že v seriálu má novou roli - stal se z něj režisér.

„Jsem v pozici, která obnáší rozdávání úkolů – odkud mají herci jít, jak to mají říkat, jak to co nejlépe zahrát... Nesnažím se u toho přemýšlet nad tím, jestli mě berou, nebo neberou, a co se jim honí v hlavách,“ svěřuje deníku Aha! Braňo, který se o režii už třinácté sezony nejsledovanějšího seriálu současnosti dělí s dalšími profesionály. „Soustředím se hlavně na to, aby to celé dávalo smysl, a na výsledek,“ tvrdí bývalý představitel intrikánského doktora Zajíce.

„S herci nemám žádné problémy. Myslím, že si rozumíme,“ usmívá se Holiček, který není v režisérském křesle žádným nováčkem. „Jako režisér funguju deset let, především tedy na divadle,“ připomíná kmenový režisér pražské Ypsilonky.

Nikdy prý neměl problém zjednat si na place respekt. „Myslím, že je to o tom, že ten režisér prostě musí ukázat, že ví, co dělá. Pak je jedno, čím byl předtím,“ vysvětluje s tím, že někdy dá práce za kamerou pěkně zabrat.

Málokdy bouchne...

„Myslím, že jsem klidný režisér, málokdy bouchnu. Když už k tomu dojde, tak proto, že jsem hodně vyčerpaný. Ale snažím se být vstřícný k hercům,“ říká Braňo na svou obhajobu, když na kolegy přece jen někdy zvýší hlas. Slovenský temperament v sobě rodák z Košic holt nezapře.

Na video s Holičkem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.