Jiřina Bohdalová dělala dceři dohazovačku: Jak jí hledala chlapy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Jiřina Bohdalová dělala dceři dohazovačku: Jak jí hledala chlapy?

Simona Stašová
Simona Stašová (archiv Simony Stašové)

Pikantní rodinné tajemství po letech prozradila Simona Stašová (62). Nápadníky jí prý dohazovala matka Jiřina Bohdalová (86)! „Chtěla mi vybrat nějakého hodného a staršího,“ vzpomíná Stašová. „Jiřinka neměla špatný vkus,“ říká uznale. Přesto na ni nedala...

Bohdalová měla pro dceru vždy vytipovaného staršího elegána, který by se »postaral«. To se ale mladé a temperamentní Stašové moc nezamlouvalo. „Nebyli to špatní kluci, ale já jsem si stejně vybrala podle sebe,“ přiznává herečka, jak se bránila naplánovaným námluvám potenciálních ženichů, které zorganizovala její matka.

Nakonec se podruhé i potřetí vdala i rozvedla bez toho, aby jí to maminka jakkoli rozmlouvala. Jediné, co si legendární herečka přála, bylo, aby její dcera měla co nejvíc ratolestí. „Vždy říkala, že nikdy nebudu litovat, když budu mít víc dětí. A měla pravdu,“ uzavřela v rozhovoru pro slovenský magazín Šarm Stašová.

Tři svatby a tři rozvody
Prvním manželem Simony Stašové byl herec Pavel Trávníček (66). Podruhé se vdala za profesora italštiny a dějin umění Eusebia Ciccottiho (60), s nímž má syna Marka (30). Třetí ano řekla herci Pavlu Skřípalovi (61). Z tohoto vztahu je syn Vojta (22).

Simona Stašová o Jiřině Bohdalové:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.