Boho Válková šokuje: Ještě nedostavěla, už mluví o stěhování! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Boho Válková šokuje: Ještě nedostavěla, už mluví o stěhování!

Jitka vypadá skvěle.
Jitka vypadá skvěle. (Foto Instagram.com, ara )

Naložila si toho na sebe moc! Jitka Boho Válková (25) sotva stíhá skloubit tréninky připravované  show Tvoje tvář má známý hlas s péčí o dcerku. Aby toho nebylo málo, zpívající miss zařizuje nové bydlení ve vilce za Prahou...

„Dům by nám měla stavební firma předat v říjnu. Se stavbou se to ale může vždycky protáhnout. Snad všechno půjde hladce,“ neskrývala deníku Aha! jisté obavy. Přestože už by s manželem Lukášem (33) mohli začít pomalu balit, uvnitř domku zatím vládne chaos. „To nejdůležitější už je, dodělat se toho ale musí ještě hodně. Podlahy, dveře, veškeré vybavení...“ prozradila.


Ještě si ani nepověsili cedulku na zvonek a už tvrdí, že se tu nechtějí usadit natrvalo. „Chceme tu bydlet pár let, tipuju tak deset až patnáct. Pak bychom si rádi postavili opravdu ten náš dům, který bude na vysněném místě. Na začátek je to ale krásný domeček,“ překvapuje Válková.

Na video s Jitkou Boho Válkovou se podívejte zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.