Nová ředitelka Divadla Radka Brzobohatého (†79): RENOVACE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nová ředitelka Divadla Radka Brzobohatého (†79): RENOVACE!

Nová ředitelka Divadla Radka Brzobohatého (†79) renovuje!
Nová ředitelka Divadla Radka Brzobohatého (†79) renovuje! (Foto ara)

Vzala to z gruntu! Nová principálka Divadla Radka Brzobohatého (†79) Romana Goščíková (35), která převzala kulturní stánek po Haně Gregorové (64), se rozhodla, že tam nezůstane kámen na kameni.

A makat musejí i herečky Simona Postlerová (52) a Anna Kulovaná (31). „Je to tak, a ne jinak. Ať rekonstrukce neleží jen na mně,“ přiznala nová ředitelka Goščíková.
„Já dokážu vyměnit žárovku, hravě si poradím třeba s odpadem, umím si vymalovat a poradím si i s dalšími běžnými pracemi,“ přiznala Kulovaná, která místo po jevišti nyní v divadle běhá v montérkách a se štětkou v ruce.

„Já nemám s domácími pracemi žádný problém. Co potřebuji si udělám a zvládám i náročné činnosti,“ doplnila svoji kolegyni Simona Postlerová, která příkazy nové ředitelky poslouchá naslovo a ochotně leze i na štafle. „A co neumím, se naučím,“ dodala se smíchem.

Goščíková se připravuje na novou divadelní sezónu ve velkém. „Chceme tu sobě i divákům udělat krásné prostředí, abychom se sem všichni těšili, takže není, co řešit. A je fajn, že nejen lezeme po štaflích, vybíráme barvy, natíráme, ale se přitom i bavíme,“ uzavřela principálka.

Na video s Postlerovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
eisenbieger
11. 8. 2017 • 10:04

pekna kunditschka a jeste ji to mysli

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.