Zamilovaná Klára Issová: Svatba nanečisto! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Zamilovaná Klára Issová: Svatba nanečisto!

Klára Issová do toho nanečisto praštila!
Klára Issová do toho nanečisto praštila! (Foto herminapress.cz )

Konečně se prošla svatební uličkou. Klára Issová (38) si snubním prstýnkem ozdobila prsteníček sice jen před kamerou, v bílé krajce jí to ale náramně slušelo.

Daří se jí postupně porážet životní smůlu. Roky osamělá herečka je znovu zamilovaná a už několik měsíců randí s mladým sportovcem Jakubem. Zamilované hrdličky se naposledy objevily na filmovém festivalu v Karlových Varech.

Pryč jsou snad i její duševní problémy, se kterými bojovala v boxerském ringu, ale i v křesle psychologa. Křehká bruneta teď navíc stanula před oltářem ve svatební róbě.

Do bílého jí zatím oblékl jen režisér Filip Renč (51), se kterým točí podle scénáře Haliny Pawlowské (62) novou komedii Zoufalé ženy dělají zoufalé věci.

Coby Olze jí to velmi slušelo! Žádosti o ruku by se tak možná mohla dočkat i v reálu, přítel by se totiž mohl inspirovat.

„Nevíme, jestli spolu vydržíme do zítra nebo třeba deset let. Ale to není podstatné. Řekli jsme si, že si užijeme každý den tak, jako by byl ten první,“ říká zamilovaná Issová.

Dvořák v paruce: A bude hůř!
Svou rolí se snad neinspiruje Jiří Dvořák (50), jeho kudrnatá paruka je jenom pro silné povahy. „Takových kreací budu mít na hlavě několik. Tohle je ta lepší verze,“ komentoval herec.

Velká zrada
Bývalým hereččiným přítelem byl režisér David Ondříček (48), který jí nakonec utekl k její sestřenici Marthě Issové (36). To Klára brala jako velkou podpásovku a dlouho jim nemohla přijít na jméno, nedávno ale došlo k usmíření.

Na video s Klárou Issovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.