Zpěvačka Březinová (56) po sebevraždě manžela: Nový muž! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zpěvačka Březinová (56) po sebevraždě manžela: Nový muž!

Marcela Březinová září štěstím!
Marcela Březinová září štěstím! (Foto: Martin Hykl)

Po sebevraždě manžela Zdeňka Švarce (†57) nechtěla oblíbená zpěvačka o mužích ani slyšet. Jenže uběhlo šest let od tragické události a Marcela Březinová přiznala, že v jejím životě se objevil nový muž.

„Ano, přátelím se s jedním mužem, ale není potřeba to ventilovat,“ potvrdila Březinová novinku týdeníku Sedmička. O koho se jedná, neuvedla, ale prozradila, že se nemůže ubránit vzpomínkám na zesnulého Zdeňka Švarce.

„To víte, že člověk pořád srovnává. Se Zdeňkem jsme byli spolu dlouho a dlouho jsme se znali ještě před svatbou, takže je to logické. Ale je to špatně. Musíte být otevřená, já jsem však v tomhle stará škola,“ vysvětlila.

Marcela Březinová: Odpovědi na sebevraždu muže nehledám!

Video se připravuje ...

 

 

 



Přečtěte si
eisenbieger
11. 8. 2017 • 10:27

57 to tady ve svajcu nema sanci delat ani tu uklizecku

ivoadler
10. 8. 2017 • 17:14

Když jsme ještě bydleli v paneláku, vedle na patře bydlel stejně starý pár. Žena byla manželky spolužačka. Něco jsme při vzájemných návštěvách vypili. Pak jsme se odstěhovali do svého a vzájemný styk ustal. Za dlouhou dobu se obě spolužačky setkali na nějakém srazu. Kolegyně už pohřbila tři manžely, moje žena má trapně pořád jednoho muže. Ale občas jí to taky se re. Kolegyně ale říká, už mám strach si někoho namluvit, že ho taky pohřbím. Tak jsem sama. Doufám, že Březinová nepůjde touto cestou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.