Nadávají mu do podvodníků! Gregorové Koptík má starosti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nadávají mu do podvodníků! Gregorové Koptík má starosti

Hana se svým přítelem
Hana se svým přítelem (Pavel Machan)

Mladému příteli Hany Gregorové (64) Ondřeji Koptíkovi (33) nadávají lidé na internetu do podvodníků! Koptík přiznává, že došlo k pochybení, ale ne z jeho jeho strany.

Ondřej pracoval, jako zprostředkovatel internetového připojení, a tak se seznámil i s vdovou po Radku Brzobohatém (†79) Hanou. K jeho službám je na internetu je několik nevybíravých diskuzí. „Podvodníček Ondřej Koptík nabízí slevu na internet, pokud si jej sjednáte přes něj. Slevu však nikdy nedostanete a každý měsíc slibuje, že sleva bude v dalším vyúčtování."

Koptík přiznal, že stížnosti jsou oprávněné, ale z jeho strany se nejedná podvod. Poškození se mají obrátit na reklamační oddělení zprostředkovatele. Hana Gregorová si s tím hlavu neláme: „Lidé na něj útočí hlavně proto, že je se mnou. Kdyby jeho partnerka byla neznámá ženská, tak to nikde vypisovat nebudou," řekla Blesku.

Na video s Hanou Gregorovou nejen o Koptíkovi, se podívejte zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
9. 8. 2017 • 16:09

Koptík velmi dobře ví, jak to chodí.Tak např. výhodné změny v dodavatelích čehokoli - od elektřiny po internet - dělají podomní prodejci, kteří mají za každou smlouvu odměnu.Vědí, že postižený může do 14 dnů odvolat a tím se smlouva ruší, ale neruší se odměna těchto nabořených prodejců. A Koptík je přesně tohle! A dle mého je ta branže kariérní brak. Gregorová si fandí, ale není to o ní ! Holt nízkoúrovňová Slovena netuší, že viděl babu chtivou mládí a koneckonců, smlouva jako smlouva...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.