Slováčková v balíku: Z Tváře šup do Ordinace! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Slováčková v balíku: Z Tváře šup do Ordinace!

V Ordinaci představuje sestřičku Radku.
V Ordinaci představuje sestřičku Radku. (Foto archiv TV Nova a ara )

Spadl jí do kapsy televizní kšeft snů. Anička Slováčková (21) si patrně přijde na další pěkné peníze. Po účinkování v úspěšné show Tvoje tvář má známý hlas teď míří do Ordinace v růžové zahradě.

Skočila by po tom i řada zkušenějších herců. Oblékat bílý plášť v novácké Ordinaci, je podle všeho skoro jako výhra v loterii. Penízky se jenom sypou! Seriálový skalpel teď před kamerou podává i dcera Dády Patrasové (61). Aničku tu budou diváci vídat od 22. srpna.

Je jako doma
„Z této možnosti jsem byla překvapená, ostatně jako vždy, když mi přijde takhle skvělá nabídka. Byla jsem z toho hrozně nadšená,“ popsala svoje pocity deníku Aha! „Nejdřív jsem se bála, jak mě ostatní přijmou. Ten seriál už se točí dlouho, takže je to taková semknutá rodina. Všichni mě ale vzali hrozně hezky. Jsou na mě hrozně hodní a trpěliví. Cítím se tam jako doma,“ dodala nadšeně.

Doktory nemusí
K doktorům má dcera muzikanta Felixe Slováčka (74) ale kladný vztah spíš jen v hledáčku kamery. „K lékaři jdu vždycky, až když je nejhůř a nepomůže mi žádná babská rada. Nesnáším to čekání. Dávám přednost alternativní medicíně než práškům,“ netajila se.

Hraje loktařku
V třinácté sezoně oblíbeného seriálu si zahraje sestřičku Radku. „Je to docela loktařka, která si chce vždycky prosadit svou. Je drzá, ale nemyslím si, že by byla uvnitř špatná. Působí na mě jako nevyzrálá puberťačka, i když je starší,“ popsala nám svou roli.

Dcera Patrasové a Slováčka o rozkolu rodičů: Nejlepší bylo se odstěhovat!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
majojo
4. 8. 2017 • 11:08

Kdo z českých rádobyherců (nejlépe potomků "slavných") ještě nehrál v Ordinaci, nechť se přihlásí na náborovém oddělení Novy!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.