Trumpová to slízla od vlastních: LŽE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Trumpová to slízla od vlastních: LŽE!

Melania Trumpová prý mlží ohledně její minulosti.
Melania Trumpová prý mlží ohledně její minulosti. (Foto: ČTK, Reuters)

Kolem první americké dámy se objevují další a další otazníky. Hlavně kolem jejího života ve Slovinsku, odkud Melania Trumpová pochází. Někteří životopisci dokonce tvrdí, že překrucuje pravdu.

Melania Trumpová si za objevující se spekulace může tak trošku sama, je totiž skutečně s podivem, že rodnou zemi nenavštívila nejméně posledních deset let. Třetí manželka amerického prezidenta Donalda Trumpa pochází z nevelkého městečka Sevnica a podle deníku Daily Beast, jsou zde na ni lidé hrdí. Spekulují však, proč slavná rodačka nechce přijet na návštěvu. „Buď mají její imigrační papíry nějaké skryté temné stránky, anebo ji ve Slovinsku něco děsí,“ naznačuje životopisec Bojan Pozar.

Dokonce se objevují i názory, že Trumpová překrucuje informace ze svého soukromí. „Melania Trumpová napsala, že její otec byl manažer, ale vlastnil obchod s náhradními díly pro automobily v Lublani. Psala, že její matka byla návrhářka, což také není pravda. A že sama vystudovala fakultu architektury - to také není pravda. Univerzitu nikdy nedokončila, stejně jako její rodiče,“ tvrdí bývalý náměstek starosty Lublaně a člen parlamentu Igor Omerza, který společně s Pozarem napsal knihu Melania Trumpová: Zákulisní příběh.

 Trump hodnotil tělo francouzské první dámy: Poslechněte si, co řekl

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
petr11
3. 8. 2017 • 16:46

....u nás se lže vesele také a co, je první dáma, je, tak o co jde,že lže?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.