Zuzana Norisová: Proč se nemohla na Rebely ani podívat? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zuzana Norisová: Proč se nemohla na Rebely ani podívat?

Zuzana Norisová kritizovala vlastní výkony.
Zuzana Norisová kritizovala vlastní výkony. (archiv)

Film režiséra Filipa Renče přinesl herečce Zuzaně Norisové obrovskou slávu a ona sama se prý cítila jako finalistka SuperStar! I přes to se ale dlouhou dobu na Rebely nemohla ani podívat…

Oblíbenou herečku Zuzku Norisovou teď v Česku často nepotkáte. Přestěhovala se totiž na Slovensko, kde také převážně pracuje. U nás nyní zakotvila její starší sestra Soňa, která sklízí velké úspěchy. Diváci si Zuzana pamatují především díky Rebelům režiséra Filipa Renče.

Jako mladičká dívka, která vážila jen 44 kilo, si natáčení moc užila. Pozorování filmu ale nikoliv. ,,..Můj život se díky Rebelům změnil. Že je to velmi pěkný film, jsem ale ocenila až později, po letech. Tehdy jsem na sobě viděla jen samé chyby, nemohla jsem se na ten snímek ani podívat. K tomu šly pořád v rádiu písničky z filmu ››Š-š-š‹‹ a ››Pátá‹‹ a měla jsem pocit, že všem včetně sebe lezu na nervy,“ řekla herečka, které se v roce 2013 narodila holčička Júlia, Blesku. 

Na video se Zuzkou Norisovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.