Jiří Krampol: Neobvyklá oslava kvůli Hance! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jiří Krampol: Neobvyklá oslava kvůli Hance!

Jiří Krampol měl oslavu bez kapky alkoholu!
Jiří Krampol měl oslavu bez kapky alkoholu! (Michal Protivanský)

Oslava narozenin? K té ve skoro každé rodině patří alkohol. Právě toho se ale vzdal Jiří Krampol, který kvůli závislosti jeho ženy oslavil 79. narozeniny bez kapky lihoviny.

Když má celebrita narozeniny je běžné, že se slaví i několik dní a alkohol teče proudem. Krampolovic ale takto tenhle rok neslavili. Kvůli Haně Krampolové, která skončila kvůli její závislosti v léčebně, proběhla Jiřího oslava za střízliva. ,,Bylo to v přátelském duchu, a abych vám řekl upřímně, na velkolepé oslavy typu ,hurá, už jsem starej, to je krásný‘- na to nejsem. Co je na tom krásného?“ řekl Sedmičce herec.

A jak tedy slavil Krampol, který je také moderátorem a bavičem, své narozeniny? ,,Naše kamarádka má sestru a ta má dva mládence, kteří jsou postižení. Moc si přáli, jestli bych s nimi ten večer nestrávil. Tak jsem řekl, že ano. Byl to velmi příjemný večer. Všichni jsou abstinenti. Moje žena samozřejmě také. Má to zakázáno, jak byla na léčení,“ svěřil se.

Na video s Jirkou Krampolem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.