Kariéra nade vše? Mašlíkové zápasník mámou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kariéra nade vše? Mašlíkové zápasník mámou!

Mašlíková udělá z partnera mámu.
Mašlíková udělá z partnera mámu. (Foto pro Aha! – Jiří Šujanský )

Kdyby neměla bříško, Hanka Mašlíková (35) by ani nevěděla, že je těhotná. Proto také nepřestala před porodem moderovat Snídani s Novou. A rychle se chce do televize také vrátit.

„Dokud nepraskne voda, tak budu dělat Snídani s Novou. A pak plánuji i rychlý návrat,“ svěřila Hanka Aha!. „Nechci ale říkat, kdy přesně se po porodu vrátím. Uvidím, jak to bude celé probíhat. Primárně chci být dobrou matkou,“ prozradila a všechno má už naplánované.

„Nebudu muset mít žádnou chůvu, abych měla výčitky, protože André bude takovou poloviční mámou na mateřské. Když budu ve Snídani, bude s miminkem doma on. Jinak bych pracovat ani nešla,“ dodala Mašlíková, které by se už 5. srpna měla narodit holčička Isabela nebo syn Andreas. Pohlaví miminka stále neprozradila. Jen několik dní před porodem nafotila s manželem romantické fotky s bříškem. Aby měli na tyto požehnané dny památku.

Hanka Mašlíková Reinders před porodem: O šikaně na Facebooku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ellenic
1. 8. 2017 • 20:32

Mašlíková je nejspíše další z těch , pro které je kariéra přednější, než aby byla s dítětem a prožívala s ním každou chvilku. Pořád vzpomínám na úžasné chvíle s dcerkami , když byly malé. Vím, proč jsou pro mne ty vzpomínky tak mimořádné, stále mne těší jen připomenutí si té nezměrné radosti, která se nedá vrátit. Myslím si, že Snídaně s Novou se klidně obejde i bez Mašlíkové , pro to se také na ni, když ji vidím na obrazovce prostě nedívám.

havran2
31. 7. 2017 • 15:47

Ta .unda se stále jenom zviditelňuje ! ! !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.