Chudák Langmajer: Bezesné noci na podlaze... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Chudák Langmajer: Bezesné noci na podlaze...

Lukáš Langmajer
Lukáš Langmajer (Foto: ara)

Na vlastní kůži zažívá útrapy rodičovství. Lukáš Langmajer (36) vyměnil manželské lože za karimatku na tvrdé zemi. Nejmladší člen rodiny mu nedá spát!

„Bez dětí si neumím představit život, protože by mi nedával smysl. Můžu dělat cokoli, protože to bude pro ně,“ hlásá. Od narození nejmladšího člena rodiny ale Lukáš poznává i odvrácenou stranu rodičovství. „Na dobu určitou, tedy minimálně do zimy, budu v izolaci. Kempuju ve vlastním bytě. Přespávám totiž v dětském pokoji s mým synem – on na posteli, já pod postelí,“ překvapil nás.

Kvůli měsíc staré dcerce Magdaleně Márii by totiž v ložnici oko nezamhouřil. „Spím teď víc na karimatce, než jsem spal kdy předtím. Jeden důvod je vedro a druhý je to, že se víc vyspím,“ dodal. Rodině se snaží vyjít maximálně vstříc i v plánování prázdninového programu. „Na letní festivaly nejezdím, protože chci trávit co nejvíc času s dětmi a manželkou,“ vysvětlil.

Langmajer je bez práce! Prý se nechá zaměstnat ve firmě

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.