Zdenka Procházková: Vybrečela si další roli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zdenka Procházková: Vybrečela si další roli!

Herečka je vděčna i za pidirole.
Herečka je vděčna i za pidirole. (archiv Blesk)

Tak dlouho Zdenka Procházková (91) brečela, že nemá žádnou roli, až dostala hned dvě! Obsadil ji nejen Filip Renč (51), který s ní točil velkofilm Lída Baarová, ale také Juraj Kukura (70). 

Procházková ztvární babičku v Renčově filmu podle scénáře Haliny Pawlowské (62) Zoufalé ženy dělají zoufalé věci. „Není to velká role, ale jsem za ni moc vděčná. Víte, herci v mém věku se už moc neobsazují. Nejsou pro takové staříky role,“ říká herečka.


Když Halina scénář napsala, role babi Halíkové v něm nebyla. Renč Pawlowskou donutil, aby připsala roli Procházkové na tělo. „Měla jsem na Filipa vztek, protože ten scénář jsem už přepisovala počtvrté,“ netají Halina. „Filip je zlato, že si na mě vzpomněl, vážím si toho,“ říká ale Procházková. A vzpomněl na ni také Kukura. „Dal mi roličku v seriálu Doktor Max, kde hraje detektiva,“ raduje se Zdenka.

Na video o Zdeně Procházkové se podívejte zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.