Herec Batěk, hvězda První republiky: Přišel o řidičák v době natáčení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Herec Batěk, hvězda První republiky: Přišel o řidičák v době natáčení!

V seriálu bude jeho partnerkou Anna Fialová.
V seriálu bude jeho partnerkou Anna Fialová. (Foto ČT, Herminapress.cz)

Zákaz usednout za volant! Ten dostal od policie za prohřešky na silnici Pavel Batěk (42). Přesto řídil auta! Donutila ho k tomu role.

To, že přišel o řidičák, herec na sebe prozradil sám. „Mě baví strašně řídit a tím spíš, že mi na půl roku nebo na rok vzali papíry a tam jsem si to mohl dovolit bez nějakých problémů, a ještě k tomu řídit historický vozy,“ prohlásil na tiskové konferenci k druhé řadě retro seriálu První republika.


Za co konkrétně mu bylo řidičské oprávnění na určitou dobu odebráno, ale neprozradil. „Omlouvám se, teď nemám čas, ale všechno už je v pořádku,“ řekl Aha! představitel seriálového Martina Kloudy, který si během natáčení dokonce způsobil bolestivé zranění!

„Měl jsem naskakovat do auta, ale zapomněl jsem, že je tam blatník a ta dálka do toho kokpitu, takže jsem si hned natáhl sval. Ale to nevadilo,“ zavzpomínal herec na natáčení seriálu, který by se už v září měl objevit na obrazovkách České televize.

Fajn chlap i grázl
Pavel Batěk si zahrál novou postavu nejlepšího kamaráda hlavního hrdiny Vladimíra Valenty. „Martin Klouda je fajn chlap. Myslím, že zábavnej, akorát, že ho většina lidí nechápe a mají ho za grázla. On ale není špatný člověk, jenom se občas věci nepovedou,“ prozradil herec o své postavě.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.