Rvačka o tanga! Pánové, hurá! Holky se odhalují! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Rvačka o tanga! Pánové, hurá! Holky se odhalují!

Tanga! To je to, co frčí!
Tanga! To je to, co frčí! (pro Aha!: Ivan DOSTÁL)

ZLÍN – S příchodem jara a vidinou teplého počasí, začaly dámy konečně pro potěšení pánů odhalovat nohy, bříška nebo záda. Na to všechno si už ale muži zvykli. Chtějí víc! A ženy se tomu rozhodně nebrání. Proto se nyní doslova strhla tangová mánie!

Holky si totiž velmi totiž oblíbily kalhotky tzv. tanga. Teď je ideální příležitost „jít do toho.“ „Každý den prodáváme minimálně dvacet takových kalhotek. Nestíháme dovážet nové zboží,“ uvedla prodavačka zlínské prodejny spodního prádla. Podle ankety deníku Aha! jsou tanga pro ženy na jaře a v létě mnohem pohodlnější. „Když si dám tanga, cítím se lépe, je to vzdušnější,“ řekla mladá zákaznice. Bavlněné, saténové, krajkové, pruhované, se srdíčky. Podle prodavaček je to úplně jedno. Doslova na dračku jdou všechna stejně.

Ženy jsou ochotny za takové kalhotky zaplatit spoustu peněz. „Zrovna včera jsem tady měla zákaznici, která si nakoupila hned patery a nechala tady téměř dva tisíce,“ uvedla majitelka butiku ve Fryštáku.

„Tanga se mužům určitě libí, mnozí je chodí kupovat svým polovičkám sami,“ dodala její kolegyně. Obchodníci teď takových kalhotek prodávají dvakrát více než v zimě.

„Vypadá to skvěle, když má dívka na sobě bílé kalhoty a pod nimi prosvítají tanga,“ řekl nadšeně jeden mladík. I obchodníci si mnou ruce. Kromě spodního prádla se totiž skvěle prodávají i plavky. Samozřejmě tanga!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.