Hitler měl syfilis! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hitler měl syfilis!

Adolf Hitler
Adolf Hitler

BERLÍN – Sex s židovskou prostitutkou mohl být podle britských psychiatrů důvodem, proč Adolf Hitler rozpoutal holocaust, masové vyvražďování Židů.


Sex s židovskou prostitutkou příčinou holocaustu?

Od zmíněné prostitutky se totiž jeden z nejkrutějších diktátorů světa zřejmě nakazil sexuálně přenosnou pohlavní chorobou – syfilidou, která při neléčení způsobuje šílenství.

Podle zprávy týmu britských psychiatrů pod vedením dr. Bassema Habeeba mohly problémy počínající debility a problémy chování, které se projevují v pokročilém stadiu této nemoci, vést Hitlera k vydání rozkazu likvidovat Židy a mentálně retardované. O tom, že Hitler trpěl syfilidou, vypovídají i zápisky jeho osobního lékaře Thea Morella.

Nacistický vůdce, který souložil s nakaženou židovskou prostitutkou roku 1908 ve Vídni, se syfilidou zabývá i ve své knize Mein Kampf, kde téhle nemoci věnuje 13 stránek. „Boj se syfilidou – židovskou nemocí – by měl být úkolem pro celý německý národ,“ napsal Hitler, který věřil, že je syfilis dědičnou chorobou, která pochází od Židů. Za 2. světové války pak nechal vyvraždit šest milionů Židů.


Autor: (šum)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.