Emily Rajtakowski: Proč proklíná svá ňadra? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Emily Rajtakowski: Proč proklíná svá ňadra?

Práci v časopise Sports Illustrated dostala právě díky výstavnímu tělu.
Práci v časopise Sports Illustrated dostala právě díky výstavnímu tělu. (Foto Profimedia.cz, Instagram)

Její hereckou kariéru odstartoval odhalený hrudník a teď Emily Ratajkowski (26) tvrdí, že ji i ničí. Kvůli objemným ňadrům jí totiž prý už nikdo nechce do filmů obsazovat.

„Stává se mi, že si řeknou: ona je moc sexy. Je to namířeno proti ženám, lidé se mnou nechtějí pracovat, protože mám moc velká prsa,“ svěřila se v rozhovoru. O tom, jak je rodačka z Londýna s americkým pasem rostlá, ví celý svět.

I když jste totiž přišli o její výstup nahoře bez ve filmu Zmizelá, veřejnost »krmí« svými nahými fotkami neustále. S rodinou totiž v dětství navštěvovala nudistické pláže a s nahotou svou i jiných nemá problémy. Otázkou proto je, zda se potencionálním zaměstnavatelům nezdá nevhodné spíš její odvážné chování. Kromě herectví se samozřejmě živí jako modelka, kde jí ale prsa prý také berou kšefty.

Svým odhalováním bojuje za rovnoprávnost žen, nelíbí se jí totiž dvojí metr. „Když si tričko svlékne Justin Bieber, je to dospělák. Když to udělá žena plná sexuality, něco se z toho udělá,“ postěžovala si.



Přečtěte si
ivoadler
9. 7. 2017 • 15:24

Emily, neber si to tak. Pořád se můžeš uplatnit v striptýzovém baru. Já myslím, že svoje kozy ukazuješ málo. Vem si takovou Kim Kardashian. Kde by byla bez ukazování nahý pr dele?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.