Havlová umačkala Umu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Havlová umačkala Umu!

Dagmar Havlová a Uma Thurman se vřele přivítaly.
Dagmar Havlová a Uma Thurman se vřele přivítaly. (Hykl, Kundrát)

Umačkat v náručí jí nestačilo! Když se bývalá první dáma Dagmar Havlová (64) setkala na festivalu s hlavní hvězdou Umou Thurman, chtěla víc než pár vteřin po boku herečky.

Bývalá první dáma a hollywoodská hvězda se setkaly na slavnostním odhalování busty Václava Havla (†75) v hotelu Prezident, který je na jeho počest pojmenovaný. „Jsem strašně ráda, že sem přišla Uma Thurman, světová hvězda, nesmírně si toho vážím, tak mě to dojímá,“ pronesla Havlová, která se očividně s herečkou neviděla poprvé.

Proslýchá se, že se skutečně již dříve poznaly díky herci Richardu Gereovi (67), o němž je známo, že je buddhistou a setkal se s Jeho Svatostí dalajlamou ostatně v na návštěvě byl prezidentem právě Havel. Obě dámy spojuje víc než by se mohlo když Thurman hotelu odcházela, bývalá první dáma přemlouvala, ať setkají. A to zřejmě povedlo. se s ní totiž slovy: „Uvidíme se později.“ A na důkaz ještě pevně objaly.

Na video s Umou Thurman z MFF v Kalových Varech se podívejte zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
4. 7. 2017 • 16:19

Ten článek má problémy se slovosledem, ale to nic. Hlavně že se Dášenka připomněla. Velké téma Václav už přece jen tolik netáhne.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.