Slavní moderátoři Primy: Podraz na Boyardu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Slavní moderátoři Primy: Podraz na Boyardu!

Petr Vágner s Romanem Šebrlem tentokrát společně v Boyardu!
Petr Vágner s Romanem Šebrlem tentokrát společně v Boyardu! (Martin Hykl)

Absolutně nerespektují zákazy, které stvrdili ve smlouvě podpisem. Hvězdy Primy Roman Šebrle (42) a Petr Vágner (39) kvůli soutěži Boyard podrazili televizi, která jim dává práci.

Co účastník nové řady adrenalinové soutěže, to fotka z natáčení. Soutěžící jsou z toho tak v euforii, že mají potřebu chlubit se celému světu. A to i přestože to mají zakázané. Porušení pravidel je o to horší, že to dělají i tváře televize Šebrle a Vágner.
Jsou poučení
„Každý ze soutěžících je poučený, že nemá prozrazovat zásadní momenty soutěže. Ve valné většině případů to všichni chápou a respektují,“ řekla mluvčí FTV Prima Jana Mrákotová.


Ovlivní zájem?
„Na druhou stranu je nám jasné, že účast v Boyardu je pro jednotlivé osobnosti silným zážitkem, o který se chtějí s okolím podělit. Věříme, že i selfie, které se objevují na sociálních sítí nebo v médií, neutlumí zájem diváků, ale možná spíš naopak,“ doufá za televizi mluvčí.

Na video z pevnosti Boyard se podívejte zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.