Svěrákův parťák Uhlíř to rád studené! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Svěrákův parťák Uhlíř to rád studené!

Jaroslav Uhlíř to rád studené!
Jaroslav Uhlíř to rád studené! (Foto Aha! – Martin Pekárek, showpix.cz)

K parnému létu patří zmrzlina! Jaroslav Uhlíř (71) se vrátil do školních let a procházku rozpálenými ulicemi Prahy si zpříjemnil svou oblíbenou mraženou pochoutkou z dětství.

Jako správný gentleman si muzikant nasadil na hlavu vkusný klobouk, který ho chránil před sluncem, a oháknutý do lehkého plátěného saka vyrazil do víru velkoměsta.

Točená, míchaná
Vedro mu vůbec nevadilo. Fotoreportéři ho zastihli ve chvíli, kdy si v centru Prahy pochutnával na točené vanilkovo-čokoládové zmrzlině, která ho v parním letním dnu příjemně zchladila.

Není nutno...
„Zaujatě koukal do výlohy s levnými knížkami, lízal zmrzlinu a možná kontroloval, zda není ve výprodeji jeho zpěvník,“ prozradila Aha! se smíchem kolemjdoucí. Dost možná si přitom pobrukoval: „Když jde naše třída do baru mléčného, bere s sebou třídního Járu Ječného...“

Nuda, to vadí...
Autor filmové hudby k pohádce Tři veteráni tak dokázal, že není nutno být v horkém dnu zavřený doma. Zřejmě se drží hesla, že zažít nudu, jó, to vadí!

Na video s Svěrákem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.