Vdovec po Bartošové: Nechutné obvinění! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vdovec po Bartošové: Nechutné obvinění!

Josef  Rychtář nehodlá polevit v boji o majetek.
Josef Rychtář nehodlá polevit v boji o majetek. (Foto Aha! – Robert Klejch, ara)

Divoký sex a hlasité sténání! To se podle Josefa Rychtáře (59) běžně děje uvnitř vily, kterou sdílí se svou manželkou Darinou Novou (59). Co tímto nechutným způsobem Rychtář sleduje?

Ve vile v Říčanech u Prahy, kde vdovec po Ivetě Bartošové (†48) žije se svou exmanželkou, se zcela běžně konají orgie. Ve svých skoro šedesáti letech si tam prý Darina bere pokaždé jiné pochybné existence. „Syn Honza mi občas říká, že u toho řve jako šílená. To je teda s podivem, protože to nikdy nedělala," svěřil se Rychtář Blesku.

Sám prý ženu v domě ignoruje a nemůže jí vystát. Již šest let probíhají tahanice o jejich majetkové vyrovnání. Nová má Rychtářovi vyplatit šestinu z vily. Nová mu podle soudního znalce nabídla 1,3 milionu korun. Rychtář se po ní domáhá 2,5 milionu. Rozdíl je skoro milion, takže těmto nechutným urážkám asi jen tak konec nebude!

Na video s Josefem Rychtářem a Darinou Novou se podívejte zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.