František Němec: Na autogram zapomeňte! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

František Němec: Na autogram zapomeňte!

František Němec se nechce fotit s jeho fanoušky...
František Němec se nechce fotit s jeho fanoušky... (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek)

František Němec patří mezi známé umělce, kteří nemají rádi publicitu. Vyhýbají se novinářům, ale i fanouškům jak jen můžou. Útěky z divadla kvůli fotkám jim nejsou cizí…

Herce Františka Němce, kterého si snad každý pamatuje jako horolezce Luboše z komedie Marie Poledňákové “Jak dostat tatínka do polepšovny“, nebaví pózování před fotoaparáty s fanoušky.

Když ho nějaký fanoušek zastaví, říká: ,,Já jsem pro vás hrál, proč bych se s vámi měl fotit?“ prozradil Sedmičce provozovatel a majitel Divadla Ungelt Milan Hein. Němec ani nerozdává autogramy a to prý kvůli soukromí. Podobného názoru jako filmový horolezec je i Petr Kostka, který se fotí s fanoušky, jen kvůli manželce Carmen Mayerové.

,,On by se asi také rád vyhnul publicitě, protože to cítí obdobně, ale má za ženu Carmen Mayerovou, která mu říká: To jsou tví diváci, tak se s nimi pojď vyfotit!‘ A Kostka seká latinu. Když je vedle Carmen, nechá se vyfotit a podepíše se,“ řekl o herci Hein.

Na video s dcerou hereckého kolegy z Divadla Ungelt Petra Kostky se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.