Zraněný Kohák: Může za to fotbal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zraněný Kohák: Může za to fotbal!

Fotografie
Fotografie (internal)

Bezmála dvoumetrový všeuměl i přes zlomený prst nezapomíná na kámoše. Spolu s hokejovým mágem Patrikem Eliášem tak pokřtili nejnovější román spisovatele Štěpána Šimka s názvem Krása bezvýznamnosti.

„Se Štěpánem se známe už 17 let. Když jsme chodili hrát fotbal, on byl vždycky ten nešikovnější, takže to pro mě byla fakt radost, dost jsem vedle něj zářil," smál se Kohák, který má čerstvě zlomený prostředníček pravé ruky. "V neděli jsem hrát fotbal na Štěpána no," vtipkoval nešika Kohák. „Štěpána v jeho tvorbě podporuju už nejen proto, že vím, jak je těžké si sednout a něco napsat - pro mě je problém třeba i napsat e-mail, aby měl smysl. Takže když on zvládne knížku, a ještě ke všemu dobrou, je mi ctí se stát jejím hrdým kmotrem. Krom toho má iniciály ŠŠ - to mívají jen opravdové hvězdy jako Marilyn Monroe, Brigitte Bardot, Hana Hegerová, Kuba Kohák..."

Na křest jako překvapení dorazil i dnes již bývalý hokejista NHL Patrik Eliáš. „Letadlo dosedlo ve čtyři odpoledne, kdy křest začínal, ale hecnul jsem se, doma odhodil kufr, sedl na skůtr a jsem tu," prozradil Eliáš, který je již dlouhá léta autorovým kamarádem. "Poslední dobou na čtení nemám čas, a když už tak jsem nyní odborník spíš na literaturu pro dvou až šestileté děti," smál se Eliáš. „Štěpánovo Krásu bezvýznamnosti si ale moc rád přečtu. Zvlášť teď bude víc času," dodal Eliáš.


Neuvěřitelná proměna: Jakub Kohák vypadá i zpívá jako Pavarotti!

Video se připravuje ...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.