Kerestešová z Ordinace: Právní kličky kolem miminka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kerestešová z Ordinace: Právní kličky kolem miminka!

S manželem se již nemohou dočkat prvního potomka.
S manželem se již nemohou dočkat prvního potomka. (Foto herminapress.cz, facebook.com, TV Nova)

Příchodem do jiného stavu udělají herečky scénaristům seriálů mnohdy čáru přes rozpočet. U Andrey Kerestešové (32), která je v 8. měsíci, to tak ale nebylo. Plány na rodinu oznámila už při podpisu smlouvy.

„S manželem jsme po miminku hodně toužili,“ svěřila Slovenka s tím, že když scénaristům seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 oznámila, že těhotná, příliš je to nevyvedlo z míry.

Dvojí těhotenství
„Myslím, že na to byli připraveni. Já k lidem, kteří mě zaměstnávají, přistupuji velmi čestně a otevřeně. Takže oni víceméně počítali s tím, že mám v plánu mít rodinu, mám tomu ostatně přizpůsobenou i smlouvu,“ prozradila představitelka Mariky Lukášové, která v posledním seriálovém díle před prázdninami potratila. Andrea je po celou dobu, kdy před kamerou hrála požehnaný stav sama také těhotná.

Scénaristé však tuto skutečnost vymysleli ještě dříve, než se tak v jejím reálném životě stalo. „Zajímavé je, že to vzniklo ještě předtím, než jsem otěhotněla já,“ svěřila Kerestešová pro časopis Maminka. Herečka očekává během léta příchod svého prvního potomka. Diváci oblíbeného seriálu se však nemusejí bát. Andreu na obrazovce uvidí i po prázdninách.


VIDEO: Andrea Keresteš Růžičková: Můj muž je jako sloup, co mě podpírá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
19. 6. 2017 • 16:44

Jak se zdá, tak těhotenství má normální průběh a tak bulvár kolem toho musí vytvářet dusno.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.