Veselá letní komedie Bajkeři: Postránecký jako bratři Pospíšilové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Veselá letní komedie Bajkeři: Postránecký jako bratři Pospíšilové!

Václav Postránecký bude pořádný bajker!
Václav Postránecký bude pořádný bajker! (Foto: pro Aha! – TV Nova)

Ještě před dvěma měsíci stály za penzionem Panský dvůr v Telči prasečáky, dnes tam najdete malý bike park. Ten vznikl speciálně pro potřeby filmařů – právě se tu totiž natáčí nová letní komedie Bajkeři, která slibuje podívanou ve stylu populárních Snowboarďáků nebo Rafťáků. Jen samozřejmě ne na vodě, ale na kolech!

Natáčení začalo na konci května v Praze. Ve sportovní hale na Pankráci se natáčely scény s otci hlavních hrdinů, které představují Tomáš Matonoha, Michal Suchánek a Václav Postránecký. Ten také jediný z této trojice ve filmu usedne na kolo, i když na to, které je speciálně upravené pro kolovou. Češi dobře vědí, o co jde, protože Jan a Jindřich Pospíšilové jsou dvacetinásobní mistři světa a jen tak někdo je nepřekoná! Tohle je prostě jeden z našich národních sportů!

Postránecký tu hraje sportovce veterána, který pořád žije z dávné slávy kolové. Populární herec při natáčení přiznal, že je mu role blízká – sám má totiž téměř závodnickou minulost. Kdysi zkoušel aktivně jezdit na dráze a dodnes je nadšeným cyklistou. Z Prahy se celý štáb přesunul do Jedovnice, a nyní se usídlil v Telči a jeho okolí. A právě tam jsme se vydali na návštěvu. První, kdo dorazil jak jinak než na kole a ve stylovém cyklistickém dresu, byl herec Pavel Nečas, známý z Vinařů, Ordinace v růžové zahradě či Okresního přeboru. „Měli jsme volné dopoledne, tak jsme si dali dvacet kiláčků tady v okolí,“ pochlubil se. Cvičit musí – ve filmu totiž hraje cyklistického trenéra, který vede letní přípravu rychlobruslařek.

„Jsem zabejčený cyklista, který je drtí. Já si to svoje hejno porovnám a ony dělají přesně to, co chci. Jsem urputnej, ale zároveň, doufám, sympatickej,“ smál se herec, který je prý sám rekreačním cyklistou. „Jezdím na kole strašně rád. Bydlím v Praze na Zličíně, takže tam jsou krásný výlety. Letos mám už za sebou takový první jarní výlet, říkám tomu osmdesát z kopce. Jede se z Úhonic do Loděnice až k Berounce a podél Berounky do Prahy. Je to osmdesát kilometrů a člověk jede pořád z kopce! Když už pak nemůžu, tak zpátky jedu metrem nahoru na Zličín a dojedu si to do hospody k nám,“ prozradil Pavel Nečas, který je nejen zapáleným cyklistou, ale i hráčem golfu. S Davidem Suchařípou se jim loni, díky projektu Golf Cirkus, kdy hráli golf osmdesát dní v kuse, podařilo dostat do Guinnessovy knihy rekordů.

A tak letos připravili čtyři golfové turnaje s cílem přitáhnout k tomuto sportu nové hráče. Stejně jako u Snowboarďáků mají hlavní role v nové letní komedii na bedrech mladší herci. A tak na kolo tu sednou například Celeste Buckingham, Hana Vágnerová nebo Štěpánka Fingerhutová, známá jako sestřička Šárka z Ordinace v růžové zahradě 2, anebo Adam Mišík či Jan Komínek, který si zahrál hlavní roli v pohádce Pravý rytíř. Z Telče se filmaři v čele s režisérem Martinem Koppem přesunou do jižních Čech, kde budou natáčet v České Kanadě. Do kin by film měl jít 19. října.

O co tu jde...
Nevlastní bratři Jakub a David společně s kamarádem Sašou tráví většinu času na sociálních sítích. Chatují s virtuálními dívkami a největší životní problém je pro ně vybitý mobil nebo nefunkční wifi. Na nátlak rodičů jsou donuceni vydat se na dvousetkilometrový cyklovýlet. S překvapením zjišťují, že tam venku je skutečný svět, v němž život znamená víc než status na Facebooku, opravdové dívky vypadají poněkud lépe než kreslené akční hrdinky virtuálních her a k lásce patří i sex...

Na video s Postráneckým se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.