3v1 kamarádky? Ani náhodou! Arichteva nedostala ani dárek k narozeninám! „Na to máš manžela,“ vzkazují kolegyně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

3v1 kamarádky? Ani náhodou! Arichteva nedostala ani dárek k narozeninám! „Na to máš manžela,“ vzkazují kolegyně

 (Evropa 2)

V průběhu jedné z večerních show na Evropě 2 se do sebe holky opravdu pustily. Herečka Veronika Arichteva měla narozeniny a místo dárku ji kolegyně připravily perné chvíle. V živém vysílání dokonce zaznělo obvinění, že na dárky má movitého manžela, kterého si za tímto účelem dokonce vzala!


Holky z 3v1 začaly nedávno moderovat na Evropě 2 a jejich sarkastické projevy se tak z online přesouvají i do éteru. Ve chvíli, kdy slavila herečka a nyní i moderátorka Veronika Arichteva narozeniny, dostala místo dárku od kolegyň studenou sprchu. „Verunko přestaň otravovat opravdu letos nedostaneš nic k narozeninám,“ pronesla v živém vysílání Evropy 2 Štíbrová a dodala:„Od toho máš manžela, režiséra, movitýho určitě.“

„Jinak by sis ho samozřejmě nebrala,“ doplnila se smíchem Pártlová. Ačkoliv šlo o humornou vsuvku, je vidět, že si to holky vzájemně na Evropě 2 dávají.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.