Langmajer se vrací na místo činu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Langmajer se vrací na místo činu!

Jiří Langmajer jde po každé stopě jako ohař.
Jiří Langmajer jde po každé stopě jako ohař. (Foto: ČT, ara)

Fanoušci vražedného Labyrintu se mají na co těšit. Režisér Jiří Strach (43) plánuje začít natáčet třetí sérii divácky oblíbeného seriálu již letos na podzim. Samozřejmě s Jiřím Langmajerem.

Detektivní seriál, jehož první sérii Česká televize nyní každé pondělí reprízuje, se podařilo prodat do Polska, Slovenska a Nizozemska. Stejného úspěchu se dočkala i druhá řada, jež byla odvysílaná letos na jaře. Labyrint II, ve kterém detektivní tým režisér nově rozšířil o Táňu Vilhelmovou (38) a Jana Hájka (38), zaujal producenty v Německu a Nizozemsku. Ti uzavřeli smlouvu na koupi jeho licence a natočí si ho se svými herci. Vedle toho se podařilo seriál prodat japonské televizi NHK.

Není tedy divu, že už od listopadu plánuje Strach začít natáčet další vraždami opředený příběh. „Pro třetí sérii obsazení teprve hledáme. Jiří Langmajer zůstává, stejně tak Miroslav Donutil, další figury ale teprve obsazujeme,“ prozradil režisér Strach k postavám majora Michala Remeše, kterého hraje Langmajer, a šéfa jihomoravské kriminálky Jana Olivy, jehož ztvárňuje Donutil. Labyrint III bude mít stejně jako první dvě řady sedm epizod a natáčení bude opět probíhat v brněnském studiu České televize.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.