Renč a Pawlowská: Pohádali se kvůli scénáři! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Renč a Pawlowská: Pohádali se kvůli scénáři!

Pawlowská si s Renčem vjela do vlasů.
Pawlowská si s Renčem vjela do vlasů. (Foto: Martin Hykl, David Kundrát)

Režisér Filip Renč (51) se scenáristkou Halinou Pawlowskou (62) pěkně cvičí. Nechal ji dvakrát přepsat scénář a teď, když už bylo definitivně hotovo, chce po ní ještě, aby do scénáře dopsala roli babičky. A Halina? Ta zatíná zuby!

Nejdřív jsem musela hned několikrát přepsat scénář a teď si ještě vymyslí babičku. Filip je naprosto úmorný! Taky jsem mu to řekla. Doufám aspoň, že tu roli svěří mně. Moc ráda bych v tom filmu hrála,“ svěřila Aha! Pawlovská, která teď chtě nechtě musí sedět na chalupě a dopisovat novou roli. Na druhé straně ale netají radost, že se po Českými lvi ověnčeném filmu Díky za každé dobré ráno po dvaadvaceti letech opět pustila do scénáře. A samozřejmě zase podle svých autobiografických knih.



Problém s těhotenstvím
Byl to producent všech »Kameňáků« Pavel Pásek (50), který Halinu donutil, ať se po letech zase pustí do scénáře. Pawlowská souhlasila a když začala psát, v hlavní roli viděla Báru Polákovou (33). Ta jí ale otěhotněla a Renč ani po roce konkursů v Čechách a na Slovensku nenašel nikoho, kdo by se převtělil do Haliny. Nakonec trio Pásek, Pawlowská a Renč odsouhlasilo Kláru Issovou (38). „Myslím, že tohle je bezvadná volba,“ kvituje Pawlowská. Štve ji Chýlková
Halinino přání, aby matku Issové ve snímku ztvárnila Ivana Chýlková (52) ale nedopadlo dobře. „Ivana se prý vyjádřila, že nejde typově k Issové, no to mne teda štve,“ netají Halina, která doufá, že si to Chýlková ještě rozmyslí. Jejím manželem ve filmu má být totiž Jiří Dvořák (50). „Ten se k Ivaně hodí a vůbec si myslím, že Ivanka, moje láska, se hodí jako Meryl Steep naprosto ke všem, i ke Kláře,“ komentuje Halina. Film se má začít natáčet už v červenci a absence filmové matky všem dělá velké problémy. „Doufám, že se to brzo vyřeší, stejně tak doufám, že už nebudu muset Filipovi nic dopisovat,“ míní Pawlowská.

 Bang: Jak Halina shodila 4 kila během minuty! A recept na (ne)chutné brownies

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.