Chudák Noid: Klub odložených žen v akci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Chudák Noid: Klub odložených žen v akci!

Gábina Dvořáková se potkala s Andreou Jiskrovou.
Gábina Dvořáková se potkala s Andreou Jiskrovou. (Foto: David Kundrát, Facebook)

Vaškovi Bártovi se plní noční můra snad každého rozvádějícího se muže. Jeho manželka se spikla s Andreou Jiskrovou, která sice není Vaškovou milenkou, ale i tak mezi nimi »cosi« proběhlo. Proč se tedy ty dvě potkaly?

„Rozhodla jsem se, že Gabrielu kontaktuji a vše si vyříkáme z očí do očí, protože nepravd bylo napsáno už dost. Gábině přišla stejná anonymní zpráva jako mně, a tak jsme se setkaly,“ vysvětlila Andrea Jiskrová webu expres.cz, který je při setkání načapal.

Houslistka přiznává, že mezi ní a Václavem Bártou proběhlo »něco víc« než jen pouhá spolupráce. „Nemůžeme však tvrdit, že jde o vztah nebo poměr. Ten se buduje několik let, a ne týden,“ svěřila Jiskrová.

 A přes to všechno se zdá, že společnou řeč nakonec asi našla i s Noidovou manželkou. „Je mi opravdu jedno, zda si někdo myslí, že jsme se spikly, obě víme, že je to hloupost,“ řekla s tím, že se podle ní neviděly naposledy. „Během první schůzky jsme si totiž padly do oka a řekla bych, že si rozumíme,“ prozradila. Snad tedy kamarádství Andrey s Gábinou neskončí stejně rychle, jako to s Vaškem.

Václav Noid Bárta a houslistka, se kterou má prý sex: Co o ní prozradil?

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.