Klepl se zuby po mrtvé: Vypadal jsem jako debil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Klepl se zuby po mrtvé: Vypadal jsem jako debil!

Bob Klepl
Bob Klepl (Foto FTV Prima, archiv Studio dva, ara)

Své soukromí si chrání, ale tentokrát do něj Bob Klepl (59) nechal nahlédnout. A ne zrovna v lichotivé záležitosti. Svěřil se totiž, jak přišel o své zuby.

„Bylo mi 45 let a moje zuby byly v háji, přišel jsem o ně... Zubař mi tedy udělal klapačky. Jenže pak došlo k maléru,“ popisoval Klepl. „Byl jsem s přítelkyní u Černého moře v Bulharsku. A ony mi ty klapačky uplavaly. Nenašel jsem je, to bylo strašné. Do konce dovolené jsem nevyšel z hotelu,“ vyprávěl herec. Historka pak měla poněkud děsivé vyústění.

„Hned po návratu z dovolené jsem točil seriál a musel jsem nastoupit na plac. Spěchal jsem před natáčením k zubaři, ať něco vymyslí. A on mi řekl: Mám tady zuby po nějaký mrtvý Horákový… Narval mi je do pusy, trošku je zbrousil a poslal mě pryč. Vypadal jsem jako debil… Hrál jsem s paní Horákovou v pár dílech toho seriálu,“ popsal Klepl v rozhovoru pro rádio Frekvence 1 s tím, že teď už má zuby přidělané napevno.

Video: Bob Klepl bude kout pikle! Zpívám a tančím jen v náznacích!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.