Michaela Nosková: Nejdřív svatba a teď miminko?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Michaela Nosková: Nejdřív svatba a teď miminko?!

Michaela Nosková se vdala, bude mít dcera Eliška sourozence?
Michaela Nosková se vdala, bude mít dcera Eliška sourozence? (Denisa Grossová)

Míša Bábor Nosková je pěkná tajnůstkářka! Jak už jsme vás informovali, dokázala utajit, že se dala opět dohromady se svým přítelem, ale to není všechno! Utajila i svatbu! Plánuje mistryně tajemství miminko?

Tajná svatba na Srí lance prý byla krásným zážitkem, i když proběhla bez rodiny a hlavně bez Míšiny dcery Elišky, kterou má Nosková z předchozího manželství s Janem Horsákem. Míša s manželem nyní připravují druhou svatbu Česku, aby neochudili jejich příbuzné, na první společné dítě se ale nepřipravují?

,,Ne, to zatím ne. Já bych si teď dítě nemohla dovolit, hraju současně v deseti muzikálech, a to se s mateřstvím moc neslučuje. Výhoda by to byla leda v muzikálu Madagaskar, kde hraju Glorii. Takže teď vážně ne, ale dejme tomu za rok bychom se o plánování dítěte už bavit mohli,“ odpověděla Míša Blesk Magazínu na otázku, zda na líbánkách “nezadělali“ Elišce na sourozence. 

Na video s Míšou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.