Zásnuby Makedonky v Eurovizi: Romantika, či hra na city?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zásnuby Makedonky v Eurovizi: Romantika, či hra na city?!

Zpěvačka Jana Burčeska (23)
Zpěvačka Jana Burčeska (23) (Reprofoto Reuters, YouTube.com)

Zpěvačka Jana Burčeska (23), která zastupovala Makedonii v soutěži Eurovize, zaútočila na emoce diváků nejenom zpěvem. Po oznámení, že je těhotná, se v živém přenosu stihla i zasnoubit! Tohle romantické gesto ale mnozí považují za kalkul a hru na city.

V mezinárodní písňové soutěži Eurovision Song Contest 2017 se snaží zaujmout všichni zpěváci. Protože hlas nemusí stačit, Burčeska hned ve druhém semifinále světu oznámila, že je těhotná! To vše doplnily záběry z ultrazvuku a nakupování oblečení pro miminko... „Jana je těhotná! To je úžasné! Takže dnes nebude tančit sama,“ naráželi fanoušci na její stejnojmenný song Dance Alone. Nakonec před ni ještě poklekl její přítel s prstenem a požádal ji o ruku. »Ano!« kývla Burčeska roníc slzičky.
Ani tahle sázka na romantiku ale Makedonce nepomohla a do dnešního finále soutěže se nedostala – stejně jako zástupkyně Česka Martina Bárta (28), která v Kyjevě pohořela s baladou My Turn už v 1. kole.

Na video z Eurovize se můžete podívat zde:



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.