Sandokan Kabir Bedi, hvězda našeho DVD - Zaplete se s mafiány! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Sandokan Kabir Bedi, hvězda našeho DVD - Zaplete se s mafiány!

Jako Sandokan se zapsal Kabir Bedi do milionů ženských srdcí.
Jako Sandokan se zapsal Kabir Bedi do milionů ženských srdcí. (: Profimedia.cz)

PRAHA – Už dnes si můžete na stáncích společně s deníkem Aha! koupit i legendární film Sandokan se vrací s Kabirem Bedim (60) v hlavní roli. A i taková hvězda první velikosti se zaplete se sicilskými mafiány! Alespoň v připravovaném pokračování kultovního Sandokana.

..

Bedi totiž plánuje návrat Sandokana v indickoitalské koprodukci s rozpočtem čtyři miliony dolarů! Zatím je sice film ve fázi projektu, ale některé zajímavosti už byly prozrazeny. Třeba že film se bude jmenovat Sandokan na Sicílii a natáčet by se měl jak v Bediho rodné Indii, tak i v Itálii. Kabir Bedi by měl hrát sebe sama, jako představitele Sandokana, který jede do Itálie pomoci nemocné dívce. Po příjezdu do Evropy však dostává situace rychlý spád a charismatický Ind se zaplete i se sicilskou mafií!

Než se však nový Sandokan dostane do kina, můžete zhlédnout film z Edice deníku Aha! Sandokan se vrací. Ten koupíte na DVD společně s vašimi oblíbenými novinami jen za 45 korun už dnes.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.