I »ajťáci« mohou být sexy: Zvlášť s krásnou holkou po boku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

I »ajťáci« mohou být sexy: Zvlášť s krásnou holkou po boku!

Emma Watson (27) a William Knight (35)
Emma Watson (27) a William Knight (35) (Foto ara)

Ještě poměrně nedávno si nejkrásnější holky nabrnkly zpravidla herce, rockery nebo sportovní hvězdy. Teď je ale trend úplně jiný, frčí sexy mozky, asociální géniové, co dělají do počítačů, prostě něco jako »ajťáci« (ze zkratky IT, specialisté přes informační technologie – pozn. red.). Akorát, musí být pekelně bohatí! Podívejte se na tyhle bizarní páry, kde ona je krásná a on obrovský pracháč...

Serena Williams (35) a Alexis Ohanian (33)
Zahojil královně zlomené srdce

Vztah slavné tenistky a zakladatele webu Reddit (sociální síť na principu sdílení a hodnocení textů) začal v červenci 2015, když se náhodou potkali v restauraci v Římě. Serena si tak zahojila zlomené srdce po rozchodu s tenistou Grigorem Dimitrovem, který ji opustil kvůli rivalce Marii Šarapové. Z aférky se rychle stal opravdový vztah, zasnoubili se ve stejné restauraci ještě v prosinci téhož roku. Alexis cestuje po celém světě, aby své sportovkyni mohl fandit při zápasech. Matce svého budoucího dítěte říká královno. I když Alexisovi Reddit přinesl v přepočtu asi 460 milionů korun, skutečným boháčem je Serena. Její majetek se odhaduje na 3,3 miliardy korun. Zatím má ještě každý svoje bydlení, Alexis loft v New Yorku a Serena sídlo za 90 milionů korun na Floridě. Má tam místnost jen pro svou obrovskou sbírku kabelek, jezdí autem Bentley a nosí prsteny s diamanty tak velkými, že z nich má puchýře.

Emma Watson (27) a William Knight (35)
Hermiona klofla počítačového šikulu

Slečna Hermiona je v tomto případě tím, kdo drží kasu. Za roky herectví si přišla na v přepočtu 1,6 miliardy korun, zatímco na Princetonu vzdělaný William si za práci ve firmě Medallia v Silicon Valley vydělá za rok »jen« 3,6 milionu korun. Jeho rodina je ovšem pěkně bohatá, tak se Emma nějakého vyžírkování bát nemusí. Dohromady je dali společní přátelé na charitativní akci, společně se na veřejnosti objevují od října 2015. Sice bydlí na druhých stranách zeměkoule, vztah ale udržet zvládají. Emma prý miluje jeho nenáročnost, a ji zase jeho matka, dokonalá kombinace.

Karlie Kloss (24) a Joshua Kushner (31)
Kráska a zazobaný pojišťovák

Andílek Victoria’s Secret se modelingu začal věnovat už ve 14 letech. Za tu dobu Karlie vystavování božského těla vyneslo v přepočtu 360 milionů korun. To absolvent Harvardu už má slušné 3 miliardy. Sice se se zlatou lžičkou v puse narodil, pochází totiž z rodiny úspěšných realitních makléřů, sám si ale vydělal chytrými investicemi a nedávno ještě založil pojišťovnu. Neublíží mu jistě ani kontakt na současného prezidenta Donalda Trumpa, jeho bratr Jared je totiž manželem Trumpovy dcery Ivanky. Dvojice už je spolu pět let a života si pořádně užívají. Když nejsou v newyorských bytech, cestují po celém světě.

Amber Heard (31) a Elon Musk (45)
Možná si jednou zaletí na Mars

Bývalá manželka Johnnyho Deppa si vedle podnikatelského génia musí připadat jako
opravdová popelka. Sice má na kontě asi 300 milionů korun, Musk ovšem 330 miliard. Založil totiž společnost, ze které později vzešel PayPal (on-line poskytovatel finančních služeb), další jeho firma vyrábí elektrická auta Tesla a mimochodem ještě
také založil firmu, která létá do vesmíru a zásobuje Mezinárodní vesmírnou stanici (ISS). A k tomu ještě brzy plánuje kolonizovat Mars. Musk má pět synů, dvojčata a trojčata, ze tří nezdařených manželství, dvakrát se stejnou ženou (herečka Talulah
Riley)! Po Amber už prahl v roce 2013, poté, co se spolu oba objevili ve filmu Machete zabíjí. Dokonce psal několikrát režisérovi snímku, aby mu domluvil schůzku. Dočkal se v létě minulého roku. V rámci společného života se Amber může těšit na vilu za 600 milionů korun v Bel Airu, soukromý tryskáč a celý arsenál luxusních aut.

Lily Cole (29) a Kwame Ferreira (39)
Sbalila ho na pletenou šálu

Rusá britská modelka se objevila na titulní straně časopisu Vogue už v 16 letech a v roce 2004 byla zvolena modelkou roku. Zvládla ale i získal titul z dějin umění na Cambridge a randit třeba s hercem Judem Lawem. A také založit firmu na pletené doplňky a získat jmění ve výši 240 milionů korun. To Kwame pilotuje helikoptéru, sbírá nepálské umění z 16. století a má rád lodě. A kromě toho má firmu Kwamecorp, která radí gigantům, jako je Samsung, jak na inovace. Penězi ale úplně nehýří, má teď na účtu asi jen 30 milionů korun. Poznali se v roce 2013, když Lily zakládala webové stránky a Kwame nabídl pomoc. Žijí v Londýně s dcerou Wylde, která se narodila v září roku 2015. Přátelí se s Jimmym Walesem, spoluzakladatelem Wikkipedie, rádi se dívají na francouzské filmy a baví je vegetariánská kuchyně.

Na video s Emmou Watson se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...






Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.