Vdovec Rychtář (59): Za Ivetou s novou ženou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vdovec Rychtář (59): Za Ivetou s novou ženou!

Rychtář na místě po třech letech
Rychtář na místě po třech letech (Pavel Machan)

Zopakoval každoroční rituál! Vdovec po Ivetě Bartošové (†48) Josef Rychtář (59) v den třetího výročí její smrti přišel zapálit svíčku ke kolejím, kde skončil její život. Doprovázela ho nová přítelkyně Iva. Jenže...

Přímo k místu na kolejích, kde vlak Ivetu zabil, nešla. „Iva měla Ivetku ráda, obdivovala ji ještě za jejího života a to byl důvod, proč mne požádala, aby mohla jít se mnou, a já jsem byl za to rád. Jen jsem jí řekl, ať se mnou nechodí ke kolejím, kde vyhasl život mé ženy, protože to místo je velmi smutné,“ řekl Nedělnímu Aha! Rychtář, který včera oslavil 59. narozeniny.


Byl to zkrat?
A tak stála Iva opodál, zatímco Josef u pomníčku, který tragédii připomíná, zapálil svíčku, a čekal, až v 11.29 projede osudný spoj, jenž jeho manželku na místě zabil. „U Ivety muselo dojít k nějakému zkratu, když šla na ty koleje, to není možné,“ řekla Rychtářovi jeho nová přítelkyně. Oba oblečeni v černém se pak ještě vydali na hřbitov v Říčanech, kde má zpěvačka hrob. Jestli už v něm je uložena urna s jejími ostatky nebo ji má Rychtář stále doma, ale není jasné.

VIDEO: Tajný plán Bartošové! Před smrtí plánovala těhotenství...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
5. 5. 2017 • 00:15

Ježíšikriste,oba byli v černém ! Šli na pohřeb?Drží smutek 3 roky? Nebo jsou to jen 2 blbci?! A kde vůbec ta Iva z Rrakovníka bydlí? Byla vystěhovaná a teď je kde ?

vigela
1. 5. 2017 • 22:01

Kašpar falešnej. Na Ivetě se jen přiživoval. Co takhle už přestat o něm psát? Čím je významný? Co je na něm hodno obdivu?

mpads
1. 5. 2017 • 18:07

Zkrat k sebevraždě? Sebevražda plánovaná a Rychtář o tom věděl 5 dní l!!! Naivní žena...Neví o Rychtářovi nic s minulostí i současnosti s podmínkami

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.