Nový trend mezi celebritami: Tetované uši! Au! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nový trend mezi celebritami: Tetované uši! Au!

Modelka Cara Delevingne (24). Pravda, tetování v těchto místech má i jisté výhody – snadno se dá schovat pod vlasy.
Modelka Cara Delevingne (24). Pravda, tetování v těchto místech má i jisté výhody – snadno se dá schovat pod vlasy. (Foto Profimedia.cz)

Pojem »mít za ušima« získává mezi celebritami ještě jiný význam. Místo fištronu však značí odvahu či odolnost proti bolesti: začíná se totiž rozmáhat móda tetování uší, které především pořádně bolí!

Lalůčky totiž obsahují spoustu nervových zakončení, proto bývají uši tak náchylné na lechtání, ale také silnou erotogenní zónou. Totéž však platí pro bolest a další nepříjemné pocity.

Ať už se člověk nechá zdobit přímo na ucho (ba dovnitř), nebo v jeho okolí, tetovací jehly tu dokážou vyvolat migrény, nevolnosti či zaseknout čelist. A několik týdnů na nový obrázek nesmí přijít šampon. Ani to neodradilo třeba barbadoskou zpěvačku Rihannu či její americkou kolegyni Miley Cyrus, aby trochu neozvláštnily svůj zjev.

Na video se zpěvačkou Rihannou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.