Nečekané, Kostková neměla pubertu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nečekané, Kostková neměla pubertu!

Tereza Kostková prý nebyla žádná poblázněná puberťačka.
Tereza Kostková prý nebyla žádná poblázněná puberťačka. (archiv filmu Strašidla)

Bylo vyrůstání v herecké rodině pro Terezu Kostkovou jednoduché? Jak se k herečce její slavní rodiče chovali, když byla dítě a jaká byla její puberta. To prozradila Tereza i její maminka Carmen Mayerová.

Spoustu lidí si myslí, že vyrůstat v herecké rodině nese spousty výhod, ale i obrovských nevýhod. Někdo by si mohl dokonce myslet, že herci své děti kvůli velkému vytížení vychovávají nedostatečně. Tereza Kostková na své dětství velmi ráda vzpomíná a vztah s rodiči si nemůže vynachválit.

Kostková je benjamínkem rodiny, protože má ještě tři starší sestry. Na staré chvilky s rodiči a se sestrami vzpomíná opravdu velmi ráda a na tom, jak jí rodiče vychovali by tedy asi nic neměnila. ,,Člověk by musel být slepý, aby neviděl, že se mnou rodiče jednají svobodně, samozřejmě adekvátně k mému věku,“ řekla herečka, která prý ve složitém období dospívání a puberty nezažívala divoké časy.

Na téma puberty Kostkové se hned ozvala její maminka Carmen Mayerová. Sedmička je totiž vyzpovídala v kosmetickém salónu, kam obě rády zavítají a užijí si volné chvilky. ,,Vždyť ty jsi ani žádnou pubertu neměla!“ dodala při rozhovoru s Terezou Mayerová. 

Na rozhovor s Terezou Kostkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.