Ridi si hýčka Hunčárovou: Létá si jako princezna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ridi si hýčka Hunčárovou: Létá si jako princezna!

Ridi si svou novou lásku opravdu rozmazluje.
Ridi si svou novou lásku opravdu rozmazluje. (Foto Aha! – Marek Pátek, Facebook.com, Instagram.com)

O tomhle se jí nejspíš ani nesnilo! Ital v kuchyni Emanuel Ridi (43) si svou novou lásku Lucii Hunčárovou (31) opravdu rozmazluje. Během měsíce vzal bývalou tanečnici ze StarDance už na druhou dovolenou a pořádně se plácl přes kapsu!

„Letíme za teplem! V Praze je zima,“ napsal si Ridi k sérii snímků z luxusního letadla se svou novou partnerkou, o které několik měsíců tvrdil, že je jen kamarádka. Na romantické dovolené v luxusním horském rezortu v Itálii, kam vyrazili na konci března, ale oba konečně kápli božskou. „Jsme spolu a je nám dobře. Momentálně se cítím opravdu šťastná a nic neplánuji,“ svěřila Lucie, která se s kuchařem seznámila v osmé řadě taneční soutěže StarDance. A nutno říct, že šťastně by se po boku Ridiho cítil kdekdo.

Páreček se totiž pochlubil, že na dovolenou do Dubaje odletěli s aerolinkami Emirates v byznys třídě, kde nejlevnější letenka vyjde na 47 273 korun. Pokud si připlatíte za službu, jako např. bezplatné storno poplatky, bude vás letenka stát dokonce 56 178 korun. Přestože se Lucie kvůli Ridimu po osmi letech rozešla s tanečníkem Janem Ondrem (31), a ztratila tak i práci, rozhodně hlavu věšet nemusí. Vedle Emanuela se má jako v bavlnce.

Onder zahání smutek striptýzem!
Tanečník Jan Onder (na snímku), který na začátku letošního roku dostal od Lucie kopačky, se z rozchodu odletěl léčit na Kapverdské ostrovy. „Snažím se smutek nějak zahnat, no,“ připsal si ke snímku, kde je vyfocený úplně nahý, jen si intimní partie si zakrývá rukama.

Emanuele Ridi o rozvodu a rakovině jeho ženy:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.